Amics,
aquesta nit ens veiem a Cover per anunciar el nom de la versió que ens representarà a la final. Abans que arribi el moment, ens agradaria reconèixer la feina de tots els que heu triat revisitar una de les nostres cançons. També agrair al jurat la sempre complicadíssima labor d’escollir-ne 5 entre centenars. La tria mai pot ser a gust de tothom i segur que moltes de les que han quedat fora mereixien passar. Com ja vam dir el primer dia, és un joc. Hem estat molt contents de veure els missatges de gent que tot i no haver passat el tall es mostrava satisfeta per l’experiència i amb ganes de fer coses noves. L’esperit és aquest. Res més, ens veiem aquesta nit. Triar-ne una de cinc ha estat molt difícil i hagués pogut ser qualsevol, estimats. Hem intentat ajudar als semifinalistes de la mateixa manera durant aquesta setmana, fent servir les nostres XXSS d’altaveu, dient-los quins punts forts vèiem en cada proposta.

Ara toca que una cover segueixi el camí.

Apunta’t a la newsletter