Amics,
el concert previst pel 7/11 a Olesa de Montserrat ha estat suspès. L’import de les entrades ja està sent retornat. Us deixem amb el comunicat de One World Music. Disculpeu les molèsties. Esperem retrobar-vos aviat. Us deixem amb el comunicat del promotor.

Comentaris

 1. RSC

  Doncs molt malament, l’excusa del covit no em convenç, fa pudor. El teatre de la Passió es molt gran i s’estan fent concerts en sales més petites. En aquest teatre es continuen fent obres de teatre i altres actuacions. Fa 9 mesos que la meva filla i jo tenim les entrades i esperàvem amb moltíssima il·lusió el moment, i ara ja no trobem entrades per poder anar a un altre concert, o estan exhaurides o no ens va bé el dia (per la feina). A sobre hem perdut l’import dels tràmits de gestió, ja que només ens han abonat els diners de les entrades. Vam comprar el disc per partida doble per ajudar d’alguna manera als Amics, ja que som conscients del mal moment que estan passant els artistes. Escoltàvem les cançons en bucle per aprendre-les i ara ja no el volem escoltar aquest disc, ens entristeix.
  Per altra banda us vull dir que la bronca no va per vosaltres, sabem que no es culpa vostra. Un disc boníssim, per cert, no té ni una sola cançó que no m’agradi, i ens quedarem sense escoltar-lo en directe, quina tristesa. Salutacions

 2. gerard

  Hola RSC, jo també havia d’anar al concert però no he rebut l’import de les entrades. T’agrairia que em poguessis donar informació al respecte de quan i com us ho van tornar. moltes gràcies i sort.

  Gerard Ruiz
  617 855 336

Deixa un comentari