Amics, ahir vam anar a l’Auditori del Fòrum a prendre mides i no podem estar més expectants. Serà molt bèstia. Ara bé, per poder ser fidel als protocols COVID19, el @guitarbcn ha hagut d’adoptar les següents mesures. Si teniu entrada, llegiu-ho que us interessa.

Per tal de garantir tots els protocols d´aforament i la màxima seguretat, ELS AMICS DE LES ARTS oferiran 2 funcions a l´Auditori del Fòrum el 16 d´octubre:

Primera funció > 18.30 h.
Segona funció > 22.30 h.

* Si us plau, escull el teu horari escrivint a ticketing@theproject.es abans del 20 de setembre, amb 3 opcions:

– Primera funció
– Segona funció
– Indiferent

* Si vas amb un grup però has comprat entrades per separat, també pots demanar la reubicació de les teves localitats per estar tots a la vora.

* Amb la informació rebuda satisfarem totes les peticions en funció dels aforaments disponibles.

MOLT IMPORTANT: A partir del 20 de setembre rebràs per e-mail les noves localitats pel nou horari. Les entrades adquirides fins al moment no seran vàlides per accedir al concert.

*Aquelles persones que no puguin assistir a la nova data podran demanar la devolució de l’import de les entrades adreçant-se al canal on van ser adquirides. Si les van comprar al canal TheProject, escrigui a ticketing@theproject.es

Gràcies

Comentaris

 1. Alejandro Ortiz

  Hola, encara no he rebut les meves entrades, sabeu si le shan començat a enviar? Moltes gràcies (ja les he reclamat dues vegades i no tinc resposta de the project)

  1. elsamicsdelesarts

   Hola! ens consta que encara estan gestionant el tema de les entrades. Esperem que aviat ja estigui fet. Ens veiem aviat!

 2. Aina

  Hola! Què tal els nens als vostres concerts? M’ho estic plantejant amb la meva filla però no ho tinc clar del tot. Gràcies!

 3. Susanna

  Bon dia! Encara no he pogut canviar les entrades. He enviat email i intento contactar per telèfon i no ho aconsegueixo. El concert és aquest divendres 16. Puc anar directament a l’Auditori del Fòrum i que em facin el canvi allà mateix?. Gràcies

Deixa un comentari