Sí, ja ho sabem, s’ha fet llarg, molt més llarg que cap altre disc. Però creieu-nos: haurà valgut la pena. Sis mesos després, ja som aquí. Avui a les 00:00 de la nit a les plataformes digitals, demà a totes les botigues. El disc ens bull a les mans, l’hem escoltat del dret i del revés, li coneixem els ets, els uts, els cops amagats i els intringulis. És El Senyal Que Esperaves. De totes les cançons que vam escriure durant aquesta etapa en vam triar deu que avui per fi arribaran a tothom. Gràcies per l’espera, per suportar els continus canvis de plans, per jugar amb nosaltres durant l’Atrapats Aquí, durant Els Dies Més Dolços, durant el degoteig d’avançaments.

 

Tenim aquella sensació estranya d’estar a les portes del retrobament amb un vell amic, algú que fa temps que no veus. I esperem que aquesta nit ens creuem la mirada amb aquell somriure còmplice que delata una amistat que ni els anys ni els canvis es poden carregar. Som Els Amics de les Arts i mai haviem estat tan convençuts del que tenim a les mans. Seguim explicant històries en forma de cançó, seguim cantant-les a veus, seguim fent música pop de la millor manera que sabem, seguim narrant el nostre pas per la vida, fent fotos al descosit, a l’element discordant, a tot el que ens sembla agredolç. 

 

Aquesta nit, per celebrar l’arribada del nou disc hem muntat una festa. Una estrena online. A les 22.00, farem un Instagram Live per escalfar motors. En Dani ha convidat en Pol i en Ramon a sopar a Barcelona; en Ferran i en Joan Enric, des de Girona, també estaran junts per viure aquest moment tan especial. A les 23:00, un video de Youtube amb totes les cançons del disc farà play i tindreu la oportunitat d’escoltar-lo sencer, a casa vostra, sols o acompanyades, amb auriculars o amb altaveus. A partir de les 00:00 ja serà a tot arreu i, si us ha agradat, podreu compartir-lo.

Ens veiem aquesta nit.
Quasi hi som, quasi hi som.

Apunta’t a la newsletter