Amics,
la idea feia temps que ens rondava pel cap. No ho entens va fer néixer el concepte 34 d’agost i ens semblava que era xulo jugar amb la idea, crear un “esdeveniment” cada any per celebrar-lo entre totes les persones que us agraden Els Amics. Hem creat el Premi 34 d’agost com a nova manera de donar-vos les gràcies per ser-hi. Aquest primer any vam demanar imatges que il·lustressin la primera estrofa de la cançó. Hem rebut 236 propostes! Sí, sí. Ho heu llegit bé. 236 persones que us heu animat a jugar en un concurs que neix el més estrany dels estius i amb només set dies de marge. Us faríem guanyar a tots només per això. Evidentment, no podem, però sí que hem decidit que en comptes d’un premi en donarem tres. Aquí no hi ha ni primers ni segons ni tercers. N’hem decidit tres amb el cor perquè ens han sorprès, o ens han fet somriure, o ens han emocionat…

Els guanyadors són:

@elenabassaganyes
Per la manera elegant de combinar fotografia i il·lustració. Per clavar-la amb Cadaqués (a la cançó no es diu però és el lloc on passa) i amb la posició del cos d’ella. Com ho sabies?

 

@ariadnaran
Per la delicadesa. Perquè ens agrada com juga la idea de teló de fons. Hi ha llums i llumetes però la única cosa que veu el protagonista amb claretat és ella. Pel perfil devastador.

 

@txell_pinya
Per la retropicada d’ullet a Castafiore Cabaret que fa que coexisteixin passat i present d’Els Amics en una mateixa foto. Perquè no s’assembla a cap altra proposta que haguem rebut. Perquè ens ha fet riure.

 

Les persones premiades podran assistir a un concert a porta tancada de preparació per la gira de presentació d’El Senyal Que Esperaves. Nosaltres ens posarem en contacte amb vosaltres via DM. Moltes gràcies a tothom per participar i felicitats!

Apunta’t a la newsletter