El senyal que esperaves / 18 de setembre de 2020

 

1. El divendres 18 de setembre veurà la llum finalment el nostre cinquè disc titulat ‘El senyal que esperaves’. Fins ara hem avançat cinc de les deu cançons que ja pots trobar a Spotify, Youtube, Apple Music, Amazon i altres plataformes digitals.

 

2. Si ets dels que escoltes música en digital, el dia 18 de setembre per art de màgia apareixerem a totes les plataformes i podràs escoltar les noves cançons. Iuju! Si no vols que se’t passi, pots seguir-nos a Spotify, per exemple i el mateix programa t’avisarà amb un email el mateix dia. També les trobaràs a Youtube penjades en format lyric video per no perdre’t ni una paraula de les que anem cantant.

 

3. Si ets una persona que encara compra en físic (milenials, passeu al punt 4), que sàpigues que el disc es publica en dos formats: CD i Vinil (al final no ens hem decidit per cassette). Si vols tenir-lo, tocar-lo, olorar-lo o fer el que vulguis, tens tres opcions:

 

PREVENDA:

Les botigues que trobaràs en aquest enllaç ja tenen el disc i ofereixen una compra per avançat. Bàsicament el compres ara i elles es comprometen a enviar-te’l a casa el dia que surti. Dins d’aquesta opció, també pots triar si vols que te l’enviem signat. Trieu i remeneu perquè els preus varien.

 

VENDA A BOTIGA:

Les botigues de discos (bé, les que queden, malauradament) el 18 de setembre ja el tindran disponible i aconseguir-lo serà tan fàcil com baixar al carrer i xino-xano anar a buscar-lo.

 

CONCERTS:

A partir de 18 de setembre, nosaltres també el tindrem a la nostra botigueta dels concerts i estarem encantats de donar-te’l (com aquell qui diu) en mà i signar-lo si les mesures (ai, les mesures) no ho impedeixen. 

 

4. Tenim aquest disc a punt des de fa mesos i tenim les mateixes ganes que tu o més de que surti a la llum. Volem cantar-lo en directe, compartir d’una vegada per totes aquestes històries que hem anat teixint durant l’últim any i mig. Per fer més curta l’espera, hem aprovat un paquet de mesures (bé, dues i prou, de fet) A) Recorda que aquest estiu estem de gira amb un espectacle anomenat Els Dies Més Dolços, on cantem en acústic i amb el suport d’una violoncelista i una ballarina, les versions dels temes que ens vau demanar durant el confinament. Fes un cop d’ull a l’agenda per si algun et queda prop. Està bé, de veritat. Et distrauràs, riuràs, cantarem una estona. B) El 31 de juliol compartirem digitalment Els Dies Més Dolços vol#1 a les plataformes, el vol#2 arribarà el 2 d’agost i el vol#3 el dia 4 d’agost. No podem fer més que agrair el suport a la gent que ens va ajudar comprant-lo a través de la nostra web durant el confinament. Que sapigueu que ni el video en alta qualitat ni Jean-Luc (Super Nintendo version) no s’inclouran en aquesta edició perquè volem que sigui exclusiu per vosaltres. Gràcies!

 

5. Tot el que passi després del dia 18 de setembre ja no depèn de nosaltres. No podem saber si les cançons t’agradaran o no, si aquest disc és TOP o si era millor l’Espècies, si l’essència s’ha perdut o si “han sabut reinventar-se”, si el que hi havia entre tu i nosaltres es queda aquí o podem intentar continuar sent part de la la banda sonora que t’acompanya. Bàsicament si encara parlem de tu. Quines ganes que arribi el dia.

Comentaris

 1. Mercè N Boixadera

  Ostres nois estic feta un embolic:
  Us segueixo des de fa uns anys, us he vist en concert 2 vegades, enganxada al canal YouTube durant el confinament i ja he comprat entrades per un concert que fareu (espero) a l’octubre però………….
  Ara voldria tenir les noves cançons (sobretot “el senyal que esperaves”) al mòbil i anar aprenent les lletres per poder cantar amb vosaltres en el concert (com una boja, ja, ja ja) i no sé com fer-ho.
  Què em recomeneu que faci?
  Uba forta abraçada als tres.

 2. Arnau N.

  Vinc del concert a Empúries d’Els dies més dolços. Nois, molt bé. Em trec el barret. Un gust anar a concerts així, de veritat. Aneu-hi els que us ho estigueu pensant. Encara que no toquin les típiques (i d’això es tractava) val la pena redescobrir i fins i tot descobrir les menys conegudes.

  Mercè, si no pagues per cap plataforma digital de música, amb les quals tindries les cançons al mòbil. Malgrat no tenir internet, sempre pots i, perdoneu, amics, baixar-te l’audio en format mp3 del video del youtube, i passar-t’ho al mòbil. Una mica arcaic, ho reconec, i probablement il·legal, però si ha de fer que cantis més fort al concert, prou val la pena, no?

 3. Davinia

  Hola nois! Fa 15 dies que vaig fer la reserva pel corte ingles del disc signat per fer un regal a la meva parella, pq arribes a casa el día 18. I només fan que donar-me llargues a la entrega! No només no em va arribar ahir, sino que ara la data és el día 30! A la espera que no m’enviin un altre mail retrasant l’entrega un altre cop! (Ja van 2 mails retrasant el dia).
  Tenim moltes ganes d’escoltar-ho!

 4. Davinia

  Hola nois! Fa 15 dies que vaig fer la reserva pel corte ingles del disc signat per fer un regal a la meva parella, pq arribes a casa el día 18. I només fan que donar-me llargues a la entrega! No només no em va arribar ahir, sino que ara la data és el día 30! A la espera que no m’enviin un altre mail retrasant l’entrega un altre cop! (Ja van 2 mails retrasant el dia).
  Tenim moltes ganes d’escoltar-vos!

 5. elsamicsdelesarts

  Hola! Sabem que hi ha incidències amb les entregues i ens sap greu. Tot i que no depèn de nosaltres, no ens agrada com s’ha gestionat i ens hem queixat d’aquestes entregues que van tard. Escriviu un mail a rita@pistatxo.cat (responsable de la nostra oficina) i ella us dirà com ho està gestionant en aquests casos. Gràcies. Una abraçada

Deixa un comentari