Amics,
durant les últimes setmanes hem rebut missatges vostres preguntant com ens podíeu ajudar. A nosaltres, directament. I us hem de dir que ens hem sentit molt afortunats. Hem tornat a constatar que sou les millors seguidores i seguidors del món, que ens estimeu i que sou conscients que degut a la situació actual, tots els que ens dediquem a la cultura hem quedat tocats.

Hem treballat durant tot el confinament amb dos projectes: la websèrie Atrapats Aquí i els concerts acústics Els Dies Més Dolços, a partir d’una selecció de cançons que vau fer a través de les XXSS. Hem penjat tots els vídeos gratuïtament a Youtube sense esperar res a canvi. Ha estat un plaer tornar a començar, com quan vam penjar les primeres maquetes gratuïtament esperant que algú se les descarregués. En certa manera, ha estat com viure una segona infància com a grup.

Ara us donem l’oportunitat d’ajudar-nos en el cas que pugueu i que us vingui de gust. Durant un temps limitat, una edició digital i especial d’Els Dies Més Dolços estarà penjada a la nostra web. Inclou totes les cançons, els vídeos de les cançons i un bonus track amb una versió inèdita de Jean-Luc. Podeu tenir-ho tot fent una donació. Només cal que aneu a aquest enllaç.

Moltíssimes gràcies per endavant.

Us trobem a faltar,
Dani, Ferran i Joan Enric.

 

Comentaris

 1. Xavier Blanch

  Hola Amics!!!
  He tingut un problema amb la descàrrega del arxiu de vídeo, a mitja descàrrega ha donat error i s’ha parat de descarregar. Quant he intentat tornar-lo a descarregar em diu que ja he superat el límit de descàrregues i no em deixa tornar a descarregar-lo 🤷‍♂️
  La resta d’arxius cap problema.

 2. Genís

  A mi acabo de veure el video i es molt xulo
  Us felicito. M’ ha encantat la canço Jean Luc fins i tot l’he posat de so de trucada
  Moltes gràcies
  I fins aviat

 3. Genís

  A mi acabo de veure el video i es molt interessant
  Us felicito. M’ ha encantat la canço Jean Luc fins i tot l’he posat de so de trucada
  Moltes gràcies
  I fins aviat

 4. Josep Maria Sànchez Oms

  Bones.
  Malauradament no he estat aquests mesos amb el cap i la salut (he patit el covid amb ingrés hospitalari però sense estar intubat) per conèixer la vostra proposta de Els Dies Més Dolços i avui la he descobert per mitjà de TV3. He arribat massa tard. Us heu plantejat crear CD-DVD amb la vostra proposta encisadora?
  Hi hauria alguna manera de conseguir la vostra proposta, pagant es clar.
  Mercès i molta salut
  Josep Maria

  1. elsamicsdelesarts

   Hola! Perdoneu que anem tard amb la resposta!! Podeu escoltar les cançons de Els dies més dolços a Spotify 🙂 I al nostre canal de youtube trobareu els vídeos. Gràcies!!

Deixa un comentari