Amics,
durant les últimes setmanes hem rebut missatges vostres preguntant com ens podíeu ajudar. A nosaltres, directament. I us hem de dir que ens hem sentit molt afortunats. Hem tornat a constatar que sou les millors seguidores i seguidors del món, que ens estimeu i que sou conscients que degut a la situació actual, tots els que ens dediquem a la cultura hem quedat tocats.

Hem treballat durant tot el confinament amb dos projectes: la websèrie Atrapats Aquí i els concerts acústics Els Dies Més Dolços, a partir d’una selecció de cançons que vau fer a través de les XXSS. Hem penjat tots els vídeos gratuïtament a Youtube sense esperar res a canvi. Ha estat un plaer tornar a començar, com quan vam penjar les primeres maquetes gratuïtament esperant que algú se les descarregués. En certa manera, ha estat com viure una segona infància com a grup.

Ara us donem l’oportunitat d’ajudar-nos en el cas que pugueu i que us vingui de gust. Durant un temps limitat, una edició digital i especial d’Els Dies Més Dolços estarà penjada a la nostra web. Inclou totes les cançons, els vídeos de les cançons i un bonus track amb una versió inèdita de Jean-Luc. Podeu tenir-ho tot fent una donació. Només cal que aneu a aquest enllaç.

Moltíssimes gràcies per endavant.

Us trobem a faltar,
Dani, Ferran i Joan Enric.

 

Apunta’t a la newsletter