Els Amics de les Arts actuaran a Reus el 08/05/20

Amics, rebem missatges vostres preguntant pels concerts.
La situació actual és molt delicada i incerta per tot el sector cultural, i evidentment els concerts d’Els Amics de les Arts s’estan veient afectats per canvis de dates i cancel·lacions. Aquesta setmana us hem informat que l’actuació que teníem prevista a València pel maig queda cancel·lada i estem a l’espera de nova data en terres valencianes. S’han retornat els diners de totes les entrades d’aquest concert al Teatre El Musical.

En el cas del nostre concert de presentació a Barcelona al Guitar Festival, previst pel 16 de maig, anunciem que canvia la data pel 16 d’octubre. Es podran fer servir les mateixes entrades que teniu i serà al mateix lloc i hora ja previstos. Els promotors han anunciat que retoraran el preu de les entrades en cas que tingueu entrades i la nova data no us vagi bé.
També canvia de data el concert previst a l’Auditori de Girona el 23 de maig, que ara passa al 17 d’octubre. Més informació aquí.

Cada equipament i cada promotor estan prenent les decisions que consideren i nosaltres us en anirem informant.
Tot el sector de la cultura està treballant una política de no cancel·lació, sinó modificant les dates per unes de més segures per poder dur a terme les actuacions. Estem concençuts que tornarem a la normalitat aviat i que podrem tornar a pujar als escenaris, valorant més que mai la importància de la música a les nostres vides.

Apunta’t a la newsletter