Els Amics de les Arts actuaran a Reus el 08/05/20

Amics, rebem missatges vostres preguntant pels concerts.
La situació actual és molt delicada i incerta per tot el sector cultural, i evidentment els concerts d’Els Amics de les Arts s’estan veient afectats per canvis de dates i cancel·lacions. Aquesta setmana us hem informat que l’actuació que teníem prevista a València pel maig queda cancel·lada i estem a l’espera de nova data en terres valencianes. S’han retornat els diners de totes les entrades d’aquest concert al Teatre El Musical.

En el cas del nostre concert de presentació a Barcelona al Guitar Festival, previst pel 16 de maig, anunciem que canvia la data pel 16 d’octubre. Es podran fer servir les mateixes entrades que teniu i serà al mateix lloc i hora ja previstos. Els promotors han anunciat que retoraran el preu de les entrades en cas que tingueu entrades i la nova data no us vagi bé.
També canvia de data el concert previst a l’Auditori de Girona el 23 de maig, que ara passa al 17 d’octubre. Més informació aquí.

Cada equipament i cada promotor estan prenent les decisions que consideren i nosaltres us en anirem informant.
Tot el sector de la cultura està treballant una política de no cancel·lació, sinó modificant les dates per unes de més segures per poder dur a terme les actuacions. Estem concençuts que tornarem a la normalitat aviat i que podrem tornar a pujar als escenaris, valorant més que mai la importància de la música a les nostres vides.

Comentaris

  1. elsamicsdelesarts

   Hola! ens acaben de confirmar canvi de data. Es farà el 20 de novembre. Ens veiem allà?

  1. elsamicsdelesarts

   Hola Robert, en qualsevol cas cal que contacteu amb l’equipament responsable. Ells gestionen qualsevol incidència. No sabem de quin cas parles. Si tens dubtes pots escriure a rita@pistatxo.cat. Gràcies!

 1. Robert

  Hola amics!
  En aquest cas parlava del concert de Llinars. Pero si ja va bé l’envio al mail aquest que em dieu aqui.

  Moltes gràcies i salut!

 2. Mariona

  El concert de Reus del 8 de maig dieu que passa al 20 de novembre i que servirà la mateixa entrada oi? Es que al llistat de concerts no el veig…
  Moltes gràcies

  1. elsamicsdelesarts

   Hola Mariona, el Teatre Fortuny de Reus ha cancel·lat tota la seva programació. El nostre concert segurament passa al mes de novembre, però estem pendents de saber més detalls per part dels organitzadors. En principi ens han confirmat que han tornat els diners de les entrades a tothom. Per qualsevol altre dubte i per atendre’t més directament ens pots escriure a rita@pistatxo.cat. Gràcies

Deixa un comentari