Amics,
per Sant Jordi, el meu cos et vol a tu. Si voleu fer un regal a la persona que estimeu o si us estimeu molt a vosaltres, si sou la vostra persona preferida, inclús, i us ho voleu autorregalar, obrim 7 dies per fer una comanda d’aquesta samarreta especial Sant Jordi 2020. Així que ara teniu fins al dia 29 d’abril per fer aconseguir la vostra. Per Sant Jordi, el meu cos et vol a tu. Eh? Que ben lligat? Si la vols tu, te l’enviem. Si vols que li enviem a algú, li enviem en plan sorpresa. Així de fàcil. A més, farem residu 0 ja que només produirem les que encarregueu.  Ah, i serà customitzable, podeu escollir entre els tres colors que tenim i el color de les lletres que vulgueu. Trobareu tota la info en aquest enllaç.

Comentaris

  1. Margarida Moncanut Anguila

    Bones! Ja teniu a punt les camisetes per adult amb el missatge el meu cos vol anar per lliure? No sé trobar-ho per fer la comanda.
    I com que no tinc ni Instagram ni Twitter no puc estar gaire al dia. Però us vaig seguint..sobretot pel Youtube! Grans concerts dels dies més dolços! Molt grans i màgics! Moltes gràcies! Moltes!

Deixa un comentari