Els Amics de les Arts

🔥Amics,
finalment podem posar 15 noves invitacions dobles a concurs entre tots els que vulgueu venir a viure la PRIMERA ESCOLTA amb nosaltres a l’IDEAL del Poblenou (Barcelona) el 17 de març a les 17:30🔥

Ens heu fet arribar alguns comentaris i hem vist que teníeu raó. En un sorteig d’aquesta magnitud s’havia de donar la possibilitat de participar a gent que no té Instagram. És per això que ara us donem la oportunitat de fer-ho a través de Twitter i Facebook també. Ah! Si ho voleu provar per aquest canal un altre cop i la persona a qui voleu convidar no tingués Instagram… a veure… no passa res, tu.

La idea és la mateixa: volem proposar-te un dia diferent, únic i irrepetible. Volem donar-te la oportunitat de que vinguis a escoltar el disc abans de la sortida, abans que ningú. Estem preparant la PRIMERA ESCOLTA, un acte a l’IDEAL de Poblenou (BCN) on tres dies abans de la sortida d’El senyal que esperaves aturarem el temps encara que siguin només 45 minuts. Volem que vinguis a escoltar-lo de dalt a baix tal i com nosaltres l’hem pensat, volem que les cançons t’arribin lliures de qualsevol opinió o prejudici que algú t’hagi pogut crear, volem que ho gaudeixis en majúscules en un espai brutal on podràs assseure’t, estirar-te, tancar els ulls o seguir les lletres en una pantalla immensa. I el més important, volem que portis algú amb tu a qui saps que li farà moltíssima il·lusió.

El dimarts 17 de març a les 17:30 ens agradaria que poguessis venir a viure-ho amb nosaltres. Tenim 15 invitacions dobles. Si vols participar només has d’anar al nostre últim post de Instagram, FB o Twitter i seguir les (senzilles) instruccions.

Ei, ens agradaria convidar-vos als quasi 1600 que vau demanar-ho però no serà possible. De moment aquí hi ha 15 oportunitats més i si algun d’aquests no confirmés ja faríem repesca com l’altra vegada.

Estem a onze dies per l’estrena d’ #elsenyalqueesperaves
PD: Aprofitem per dir-vos que ja estem al cas que alguns discos han caigut d’Spotify i plataformes. Ho estem intentant solucionar però com us podeu imaginar, la velocitat amb què es faci no depèn de nosaltres. Disculpeu.

Apunta’t a la newsletter