Amics,
el món s’acaba però s’acaba bé. Aquesta setmana no es publicarà el nou disc degut al Coronavirus, però lluny de desanimar-nos, hem decidit fer el salt al món Youtuber amb una sèrie interactiva de confinament anomenada ATRAPATS AQUí. Vosaltres demaneu el que vulgueu i nosaltres farem el que podrem. La websèrie que no necessitaves però que et farà passar l’estona. Estrena dimecres 18 de març a les 22:00.

Comentaris

  1. Joan escale

    Hola nois només us volia dir que tinc 47 anys i els meus ideals musicals venen de la new have dels 80 90, amb grups cm Depeche Mode, The Cure, etc, ja veieu una mica diferents k vosaltres, je, je.. Però des d k us vaig veure a TV3 al concert que vareu fer al Palau fa un parell d anys, vaig flipar amb la vostra música, va se brutal, cançons cm 30 dies sense accident, m apassiona akesta cançó, l escolto sempre!!!! I ara si k us vull veure en directe, no pet TV. Merci AMICS…
    Joan

Deixa un comentari