Quan fa que no escoltes un disc?

I quan diem escoltar no volem dir posar-lo de fons mentre fas una altra cosa. Volem dir escoltar-lo amb totes les lletres. Parar el temps i el telèfon, desconnectar, seure, tancar els ulls i entrar de ple en un seguit de cançons i històries. Quan fa? Anys? Lustres? No ho has fet mai?

Volem proposar-te un dia diferent, únic i irrepetible. Volem donar-te la oportunitat de que vinguis a escoltar el disc abans de la sortida, abans que ningú. Estem preparant la PRIMERA ESCOLTA, un acte a l’IDEAL de Poblenou (BCN) on tres dies abans de la sortida d’El senyal que esperaves aturarem el temps encara que siguin només 45 minuts. Volem que vinguis a escoltar-lo de dalt a baix tal i com nosaltres l’hem pensat, volem que les cançons t’arribin lliures de qualsevol opinió o prejudici que algú t’hagi pogut crear, volem que ho gaudeixis en majúscules en un espai brutal on podràs assseure’t, estirar-te, tancar els ulls o seguir les lletres en una pantalla immensa.

I el més important, volem que portis algú amb tu a qui saps que li farà moltíssima il·lusió.

El dimarts 17 de març a les 17:30 ens agradaria que poguessis venir a viure-ho amb nosaltres. Tenim 25 invitacions dobles. Si vols participar només has de seguir-nos a Instagram i deixar un comentari mencionant a l’usuari amb qui vindràs i el perquè vols convidar-lo.

Apunta’t a la newsletter