Els Amics de les Arts

Amics,
des d’ahir ja teniu disponible la reserva d’El Senyal Que Esperaves. Els que heu fet la comanda per iTunes o teniu Apple Music ja podeu escoltar ara una nova cançó, la que dona títol a l’àlbum.

Pels que no sigueu ni d’Apple Music ni d’iTunes podeu:

  • donar-vos d’alta aprofitant el mes gratuït que us donen.
  • esperar a divendres que ve, 6 de març per tenir-la a Spotify, Amazon, Youtube…

De moment les reaccions no poden ser millors. Ahir a la nit llegíem els vostres primers comentaris amb molta il·lusió perquè és una cançó que nosaltres hem tingut sempre com un dels pilars del disc. I ens va passar una cosa molt curiosa: amb el disc acabat, vam ensenyar-la a la discogràfica i ningú la va destacar. En mencionaven d’altres o per bailongues, o per tristes, o per maques… I llavors dèiem: “I aquesta?”. I contestaven: “Bé, normal.” Què coi passava? Més tard vam fer-ho extensiu a gent del sector musical: ràdios, mànagers, periodistes… Tampoc. No és un hit. Vam bastant estar ratllats dies i dies, pensant que potser durant el procés de gravació havíem “espatllat” allò que el primer dia que la tocàvem ens havia cridat l’atenció. I fa un mes estàvem resignats a no treure-la com a avançament. Sort que un bon amic ens va dir: “Si hi creieu i us emociona, endavant. No feu cas a prediccions, ni percentatges, ni estrelletes ni tants per cents ni res. Les cançons no responen a res lògic. Per això són cançons”. I aquí estem, amb una cançó no comercial, no radiable, ni amb esperit de hit però que ens representa i ens recorda qui som.

 

Esperem que (tant si la sentiu avui com la setmana que ve) us agradi

Apunta’t a la newsletter