Amics,

aquesta és la foto final del rodatge amb el director, l’Aitor Urbaneja i el director de fotografia, el nostre Toni Llobet. Han estat dos dies molt intensos, amb jornades de dotze hores i un equip súper entregat que ha fet possible un videoclip molt ambiciós que estem segurs que us agradarà. 

Volem donar les gràcies a tothom que hi ha participat. Ah! Tot això no hagués estat possible sense la implicació de l’Ajuntament i el Teatre Ateneu de Sant Celoni (hem estat com a casa!) i la colla d’extres que van venir guapos i guapes a més no poder per a aportar el seu flow més genuí al clip.

Avui comencem el muntatge de la peça que esperem poder estrenar… en breu.

Tots atents. Ara sí, això comença.

Comentaris

  1. Guillem

    Ep AMICS !!!! A casa tenim moltes ganes d´escoltar el nou disc i TOTS 6 anirem de ben segur als concerts !!! Les nostres edats, 45, 44, 17, 15, 8 i 2 . . . i tots gaudim amb les vostres cançons.

  2. Joan Carles

    Hola ” Amics “. Els reis ens han portat 4 entrades per anar tota la familia al concert de Bcn. Estem desitjan escoltar el nou disc i gaudir-lo amb tota la gent al auditori.
    Salut

Deixa un comentari