Els Amics de les Arts actuaran a Reus el 08/05/20

Amics,
ahir vam anunciar un nou concert de la pròxima gira: REUS. Ciutat amical, bressol d’un dels nostres membres (ara, rellegit, això sona una mica malamente però tira milles) i posseidora del 50% dels seus drets origino-patriòtics (aquest post s’està tornant cada cop més raro).

Serà el DIVENDRES 08/05/20 i les entrades ja són a la nostra web. ?????? Veniu, que omplirem el Fortuny de les cançons que vindran i les que des de fa temps romanen (sembla que ho hem arreglat, no? És un final bastant més digne, com més senyor, més Fortuny, coi, a l’alçada…. Estem parlant d’un final de post de llàgrima? No, certament no però en som plenament conscients, eh? No podríem anar tan lluny com per parlar del post que va emocionar Spielberg però si que la paraula “romanen” o la dicotomia “cançons noves” vs “cançons velles” li donen un final allò… PAM… Un final, final. Dels que veus que no hem escrit això en cinc minuts i depressaicorrents. Un final amb temple però alhora un happy end. Un d’aquells que el llegeixes i vas a comprar l’entrada directe perquè dius: “Així sí, Amics”

Apunta’t a la newsletter