Amics,
feia tant de temps que volíem fer aquest post… Hola. Com esteu? Tornem a ser aquí. Us hem trobat a faltar.
Tenim un disc nou amb un grapat de cançons que esperem publicar a principis de 2020.  Han passat moltíssimes coses des de l’últim concert. Us les anirem explicant mica en mica. De moment avui volem anunciar-vos un dels primers concerts de la gira.  El dissabte 16 de maig serem a l’Auditori del Fòrum de Barcelona dins de la programació del BCN Guitar Festival. Les entrades ja són a la venda aquí.

Per celebrar la tornada hem escrit, produït, dirigit i muntat un documental on expliquem tot el procés de gravació del nou disc. El documental que canvia les regles del joc. La història del Quart Gran Moment de la Història de la Música. Si voleu saber què s’hi cou a la cuina d’Els Amics, com surten les noves cançons i quines anècdotes hem viscut durant l’últim any premeu play a sota o aquí! No deixem cap secret per explicar. Cap racó per il·luminar, cap títer amb cap (aquesta expressió evidentment no existeix en català però el català, com deia aquell, l’anem fent sobre la marxa).
Esperem que us agradi!

 

Apunta’t a la newsletter