Els Amics de les Arts

1-FES-HO TOT AVIAT

L’hora de l’estrena és a les 22:00 per tant tens temps de dutxar-te, sopar i plantar-te davant de l’ordinador amb el pijama posat. Nens a dormir (si en tens, si no no cal) sense Grizzys ni Ladybugs. Avui no, avui és el teu dia.

2- VES AL NOSTRE CANAL YOUTUBE O A LA WEB

Es pot mirar en directe de les dues maneres però si vas a la pàgina de Youtube trobaràs que hi ha un petit xat al costat on podràs dir-hi la teva.

3- MENTRE ESPERES, SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER

A la part inferior de la nostra web veuràs que hi ha una pestanya on et pots subscriure a la nostra llista de correu. Si ho fas, quan acabi el documental ves que no tinguis un missatge…

4- FES CRISPETES, PERÒ CRISPETES DE VERITAT, VALE?

No és una estrena si no hi ha crispetes. Per tant, a mitja tarda baixa fins al Bon Preu o el que sigui que tinguis a prop i compra blat de moro. No compris aquelles bosses de microones, fes el favor de comprar blat de moro de veritat. Una mica d’oli en una cassola i a esperar que facin pop.

5- A LES 22:00 PREM F5

Gaudeix d’El Documental tot coneixent Els Amics de les Arts per dins, en un exercici de transparència que cap banda s’ha atrevit a fer abans. Els ets i els uts de la teva banda preferida al despullat.

Quan acabi, comparteix l’enllaç amb qui vulguis i comprova la teva bústia de correu.

Apunta’t a la newsletter