Amics,
un secret: des de l’Espècies sempre que pensem títols pels discos surt la paraula Budapest. Posem-li Budapest? No per res. Mira, sona bé. Budapest. Total, que aquesta setmana hi hem gravat unes cordes i uns vents pel disc. Yeah! En Dani, acompanyat del mestre Joan Martorell hi ha enregistrat els últims arranjaments que ens faltaven per algunes cançons.

Evidentment, aquest disc NO es dirà Budapest però ha reobert una mica el debat de “Quin títol NO li hem de posar de cap de les maneres?”. Altres cops ho hem preguntat a les XXSS i sempre surten coses divertides. Alguna idea?

Ei! I us agraïm a tots els vostres missatges. Vénen coses (vénen concerts… aviat) i vénen més estimulants que mai. Si tot va com ha d’anar, abans de 15 dies podrem començar a anunciar alguna data.

 

Apunta’t a la newsletter