Amics, dia molt especial avui.

Hem tingut unes quantes visites a l’estudi que han pogut escoltar en primícia algunes de les cançons que tenim més enllestides. Estàvem fets un flam abans de prémer PLAY però després comentant la jugada, la impressió no ha pogut ser més positiva. Quins nervis, per favor. Hem perdut un parell de quilos cadascun (tranquils, que amb els mateixos nervis ja els hem recuperat menjant després). És difícil d’explicar l’emoció que ens ha produït el compartir-les per primera vegada perquè portàvem un any protegint-les fins avui.

Ara a la tarda hem tornat a la nostra meravellosa rutina de gravar, gravar i gravar fins que surti com ho tenim al cap.

Sabem que molts espereu aquest nou disc amb moltíssimes ganes i ens sentim molt afortunats pels vostres missatges sobre quan sortirà. No sabem la data però us podem assegurar que serà durant el primer trimestre del 2020.

Recordeu, no news is good news. Som aquí, en segon pla, preparant-ho tot.

Apunta’t a la newsletter