Amics,
avui toca una notícia emocionant que teníem moltíssimes ganes de compartir: hem començat a treballar en el nou disc. Després d’uns mesos de maquetes, esbossos, assajos a pèl amb veus guitarres i piano, aquesta setmana tot ha tornat a començar. Hem estat tres dies tancats a Estudis Ground tocant les cançons en companyia de tres amics. En Pol i en Ramon ja els coneixeu. Ells, que sempre hi han estat i també hi seran en aquest nou disc, s’han passat tres dies donant vida a les noves idees que ens voltaven pel cap. També podem anunciar que gaudirem de nou del privilegi de tenir en Tony Doogan. El productor d’UN ESTRANY PODER tornarà a capitanejar la gravació, encarregant-se de la producció, l’enregistrament i les mescles.
Queda molt, moltíssim perquè això que tenim entre mans es transformi en un disc però hem pensat que a molts us faria gràcia saber que us tenim molt presents, que ens morim de ganes de tornar, que ja hi estem posats i que seguirem intentant anar una mica més lluny per aconseguir tenir-vos més a prop.

Us trobem a faltar. 

 

 

Apunta’t a la newsletter