VOLS VIURE UN SANT JORDI A BRUSSEL·LES AMB ELS AMICS?

Amics, les coses com són: és complicat ser original per Sant Jordi (sobretot si cada any regales una rosa). Però es pot. Sí, sí. La vostra parella no s’espera que el/la porteu a Brussel·les a veure el concert d’Els Amics de les Arts a la Sala Tentation, oi que no?
Doncs, fem-ho. Fem-ho, va. En sèrio? Sí, sí, en sèrio. És una broma? Que no! On està el truco? No n’hi ha. A full. A tope de cobertura. Som-hi Lee Jones! Anar-hi fort. Let’s go. Avanti. Gas. All-in. La manta al cap. Peu baix. De perdidos a Game of Thrones. Endavant les atxes!

SÚPER CONCURS SANT JORDI 2019
Nosaltres hi posem l’AVIÓ des de Barcelona, l’HOTEL a Brussel·les, l’entrada al CONCERT, l’ESMORZAR de l’endemà i la ROSA. Per tant, vosaltres només hi poseu les ganes de venir i viure un Sant Jordi diferent.

Què heu de fer per participar?
1) Seguiu el nostre perfil d’Instagram i feu like al post.
2) Deixeu un comentari etiquetant la persona amb qui vindreu.

Aprtofitem per recordar-vos que la Gira Europa ja té dos SOLD-OUTS i va camí del tercer. Les dates queden així:

18 d’abril París ?? EXHAURIT
19 d’abril París ?? EXHAURIT
20 d’abril Londres ??
23 d’abril Brussel·les ??
25 d’abril Berlín ??
27 d’abril Luxemburg??
20 de juny Andorra ??

Deixa un comentari