VOLS VIURE UN SANT JORDI A BRUSSEL·LES AMB ELS AMICS?

Amics, les coses com són: és complicat ser original per Sant Jordi (sobretot si cada any regales una rosa). Però es pot. Sí, sí. La vostra parella no s’espera que el/la porteu a Brussel·les a veure el concert d’Els Amics de les Arts a la Sala Tentation, oi que no?
Doncs, fem-ho. Fem-ho, va. En sèrio? Sí, sí, en sèrio. És una broma? Que no! On està el truco? No n’hi ha. A full. A tope de cobertura. Som-hi Lee Jones! Anar-hi fort. Let’s go. Avanti. Gas. All-in. La manta al cap. Peu baix. De perdidos a Game of Thrones. Endavant les atxes!

SÚPER CONCURS SANT JORDI 2019
Nosaltres hi posem l’AVIÓ des de Barcelona, l’HOTEL a Brussel·les, l’entrada al CONCERT, l’ESMORZAR de l’endemà i la ROSA. Per tant, vosaltres només hi poseu les ganes de venir i viure un Sant Jordi diferent.

Què heu de fer per participar?
1) Seguiu el nostre perfil d’Instagram i feu like al post.
2) Deixeu un comentari etiquetant la persona amb qui vindreu.

Aprtofitem per recordar-vos que la Gira Europa ja té dos SOLD-OUTS i va camí del tercer. Les dates queden així:

18 d’abril París ?? EXHAURIT
19 d’abril París ?? EXHAURIT
20 d’abril Londres ??
23 d’abril Brussel·les ??
25 d’abril Berlín ??
27 d’abril Luxemburg??
20 de juny Andorra ??

Apunta’t a la newsletter