Els Amics de les Arts

Amics,
ja tenim tota la Gira Europa 2019 desplegada. Avui s’han posat a la venda oficialment les entrades pel concert de Berlín. Estem molt contents de poder tornar a una ciutat que vam visitar durant la Gira Bed & Breakfast fa 9 anys. Ha plogut bastant.

Aquest abril hi tornarem, amics. Us esperem al Junction Bar el 25 d’abril. Recordeu que si Berlín no us cau a prop (hi ha altes possibilitats de que us trobeu en aquesta situació si viviu a Sri Lanka o a Sant Esteve de Guialba), sempre podeu venir a una de les altres ciutats.

 

18 d’abril París 🇫🇷 EXHAURIT
19 d’abril París 🇫🇷 EXHAURIT
20 d’abril Londres 🇬🇧
23 d’abril Brussel·les 🇧🇪
25 d’abril Berlín 🇩🇪
27 d’abril Luxemburg🇱🇺
20 de juny Andorra 🇦🇩

Auf wiedersehen!

Comentaris

  1. Jorge Jaramillo

    Hola,

    M’encantaria anar al concert de Berlín, però he vist que les entrades estàn exhaurides (necessite una a soles). Hi han entrades en taquilla en el Junction Bar? Si no ni han, es impossible poder comprar-ne (he vist i no hi ha res en reventa), em tindria igual pagar més del preu.

    Moltes gràcies

Deixa un comentari