“Gracias por tus canciones. Las tocábamos cuando éramos unos críos. Ahora empezamos a entenderlas”.

Fa uns dies vam tenir el privilegi de cantar la nostra versió de Las Cuatro y Diez de Luis Eduardo Aute al concert homenatge que li van organitzar el Guitar BCN i el Barnasants. Vam compartir escenari amb gent com Estopa, Maria del Mar Bonet, Marina Rossell, Paco Ibáñez, en @Roger Mas, en Jaume Sisa i molts més. Des d’aquí li desitgem al mestre Aute que es recuperi. Només tenim paraules d’elogi i agraïment per ell. Fa uns anys vam passar d’escoltar la seva música a cantar una versió en català amb ell un dels seus temes més emblemàtics al Palau de la Música, en la seva última visita a Barcelona. Us deixem amb un Youtube que algú va gravar. Per totes les cançons que ens queden per escriure. Ànims, Animal!

 

Apunta’t a la newsletter