Amics,
com ja sabeu, dedicarem el 2019 a preparar un nou disc. Durant tot l’any no tenim previst cap concert a Catalunya però no ens n’hem pogut estar d’acceptar la invitació pujar en alguns escenaris on sovint no tenim la oportunitat d’accedir. Ens fa moltíssima il·lusió anunciar la gira Europa 2019, que ens portarà a visitar París, Londres, Brussel·les, Berlin, Luxemburg i Andorra. Les entrades del concert a Andorra ja són a la venda de fa dies i de fet, ja estan a punt d’exhaurir-se. Hem publicat les dates dels altres concerts a l’agenda de la web.
18 d’abril París
20 d’abril Londres
23 d’abril Brussel·les
25 d’abril Berlin
27 d’abril Luxemburg

En breu, us podrem dir els llocs (n’hi ha algun d’espectacular) i posarem l’enllaç pel tema entrades.
Serà un espectacle íntim on els tres pujarem a l’escenari completament despullats (metafòricament) per cantar un seguit de cançons que vestirem (segona metàfora) de manera especial per l’ocasió. Per animar-vos a venir, podríem dir-vos que serà el millor concert de les vostres vides però llavors esdevindria clarament un vaticini de caràcter marcadament hiperbòlic que segurament us faria anar al concert amb un hype (anglicisme) de cal Déu (expressió popular, de tradició catòlica) i tampoc seria plan (barbarisme) perquè ni sabem a quins concerts heu anat tots i cadascun de vosaltres ni hi haurà focs artificals/ballarins/elefants (ironia) ni res per l’estil. Llavors, sortirieu dient que hi havia que no n’hi havia per tant (recordeu, en català escrivim la T final quan en castellà ho podeu canviar per “tanto”) i això repercutira negativament en la vostra assistència a un futur concert. Per tant (veieu: “por lo tanto”), veniu i ja ens ho trobarem. Nosaltres ho donarem tot (és un dir) perquè tingueu la millor nit possible.

Com aquesta nit o més.

Apunta’t a la newsletter