Amics,
encara tenim pendents les fotos i el vídeo del concert Final de Gira Un Estrany Poder que vam fer a les Fires de Girona el diumenge. Aviat les podreu veure!

Avui, us volem recordar que dimarts 6 de novembre hi ha programada la Masterclass al Festival de Jazz de Barcelona. Important: tots els que tingueu entrada pel concert del dia 23 de novembre al Palau de la Música teniu entrada gratuïta a aquesta sessió tan especial també. Si no teniu entrada però voleu venir, també la podeu aconseguir aquí. La classe tindrà lloc al Conservatori del Liceu, començarà a les 17:00 i durarà entre 75 i 90 minuts (depenent de la xerrera de tots plegats). Hi haurà un torn obert de preguntes així com un espai per si algú de vosaltres ens vol ensenyar alguna cosa en la que estigui treballant (allà hi haurà un piano, podeu dur la vostra guitarra). Intentarem veure de quina manera podem ajudar en la composició.

Va, veniu! Que serà divertit i diferent!

Apunta’t a la newsletter