Amics,
el concert del dia 23 de novembre està tècnicament exhaurit. Sou molts els que ens havíeu escrit demanant-nos si hi hauria un altre Palau. Com ja us vam dir, no hi havia opció de fer un segon dia. De totes maneres, hem intentat tenir en compte les vostres peticions i hem obert l’assaig general del dia abans al Teatre Auditori de Sant Cugat (22 de novembre) al públic. Les entrades ja són a la venda. A hores d’ara encara n’hi ha i de bones!

Dins del marc del Festival de Jazz de Barcelona, ens han convidat a fer una masterclass sobre el procés compositiu de les cançons. Si voleu assistir-hi, les entrades ja són a la venda per 10€. És una sessió enfocada a gent que li agradi escriure cançons o que simplement tingui interès per conèixer altres mètodes.

Àpali!

Comentaris

 1. esther-sabadell

  Merci x lo del 22, ho necessitava !!!!
  La masterclass…… ela dots que teniu son innats, però sereu uns bons mestres……
  Ahhh, per cert: penseu en penjar concert La Xarxa de Vic !!!!
  Salut !

 2. Violant

  Noooooo!!!!!!! El 23 de novembre és el meu aniversari i m’acabo d’enterar del vostre concert…. Entrades exhaurides… I direu: nena estigues més al cas!!!!! Doncs No… No puc estar més al cas… Tinc sis nens, la més gran té 14 anys i la més petit 2 anyets… I jo, clar estar que tinc una edat, en faré 44 ?. M’hagués fet molta il·lusió dir adéu a la vostra gira… Aquest any us he vist a les Santes, al Canet Rock, al Clap… No està malament no??? ?.

Deixa un comentari