Amics, estem al pic de l’estiu. Tota cuca viu, les cigales, la xafagor, les migdiades per sobreviure i el bullir de les nits. En fi, que estem a la cresta de l’onada. I nosaltres agafant l’onada ens posem les piles i arranquem aquest cap de setmana amb un doblet formidable.

El dissabte serem a la entranyable Fonollosa. Un lloc important en la nostra història del grup. Al peu d’una alzina centenària vam fer un concert silvestre fregant un punt de salvatge i tot. Ganes de tornar-vos a visitar. I la bona notícia és que està tot exhaurit. Així que farem festa grossa.

Després del concert dormirem a mig camí entre la Fonollosa i Sitges, per diumenge a les 10 del matí fer les proves de so als Jardins TerraMar. Tarda de passejades per Sitges, banyet a la platja de Sant Sebastià i al vespre concertàs. A les 21:45 tocarà en Joan Dausà i a les 22:45h nosaltres saltem a l’escenari. Si voleu rematar un diumenge d’estiu a la fresca amb nosaltres ja ho sabeu, entrades disponibles aquí.

I res més, abans de marxar us passem les imatges de la versió Shape of You que vam fer per sorpresa al Canet Rock 2018 i que ens ha passat l’equip del festival. Esperem que us agradi.

 

 

Apunta’t a la newsletter