Amics,
el pic de l’estiu és sempre el pic de la gira. Venim d’un cap de setmana fantàstic a Fonollosa i Sitges i ja encarem un seguit de bolos que ens permetran rematar el juliol a dalt de tot.

A Fonollosa ni l’amenaça de pluja va poder amb nosaltres. Amb la determinació de tot un poble, es va decidir que aquell concert s’havia de fer sí o sí i es moure l’emplaçament del concert de l’Alzina fins al centre del poble. Això va permetre un retrobament amb el confetti, que feia dies que no apareixia pels nostres concerts. Vetllada fantàstica amb els millors camerinos del món (una petita escola) i una comunió total amb el públic.

L’endemà (ahir) era el torn de Sitges. El Festival de Terramar encara és jove però se’n sentirà parlar i molt. Amb un cartell de luxe (el dia abans hi havia Texas, ahir en Joan Dausà i nosaltres), ben aviat serà un referent en el món dels festivals. Les instal·lacions, el village, els equipaments… Tot era fantàstic. Faltava la gent. I quan va arribar es va fer notar. En Joan Dausà va obrir foc i, aproximadament a les 22:45, l’escenari era nostre. Energia concentrada en 75 minuts. A partir de Les Coses, la gent va decidir que ja no calien cadires.

Aquesta setmana ens veiem a Mataró (dijous), Begur (divendres) i Calaf (dissabte). Encara queden entrades pels tres concerts. No us adormiu. Nosaltres serem allà, esperant per cantar amb i per vosaltres.

Bon dilluns.

Apunta’t a la newsletter