Amics,
dimecres vam fer l’entrega a la Fundació Maresme d’un xec per valor de 2150€. Aquests diners provenen de la venda del merxandatge durant tota la nostra gira i també de la venda de les dessuadores “Tornar sempre és la millor part de l’aventura”. Aquest projecte el vam engegar fa més d’un any juntament amb els amics d’Organic Sound.

captura-de-pantalla-2018-06-15-a-las-11-39-35

Durant la gira, us hem anat demanant que porteu samarretes negres que no fessiu servir. Les hem recollit i les hem utilitzat per generar un producte d’economia circular.

13x13

L’acte va ser íntim però molt especial. Alguns vau rebre la dessuadora allà mateix, en mà, alguns la començareu a rebre a partir d’avui. Gràcies a tots els que heu participat. Va ser emotiu dur el lema “Jo sóc com tu” fins a les últimes conseqüències i fer un petit acústic fonent-nos amb la gent.

Visca!

image3

Comentaris

 1. Mar Rúbies

  Bon dia amics de les Arts!
  Jo em dic Mar i estic al Batxillerat. El cas és que el meu treball de recerca tracta sobre l’economia ciruclar. Estic creant un model de porducció i consum d’un producte, i quan vaig veure que vosaltres tenieu aquest projecte de les sudaderes em vaig emocionar bastant perquè sóc molt fan vostra.
  El cas és que m’agradaria que em contestessiu un parell de preguntes sobre el projecte si teniu temps.
  1. Perquè vau triar les sudaderes com a producte sostenible? A tingut èxit?
  2. Com és que vau decidir apostar per l’economia circular en lloc del reciclatge?

  Moltes gràcies per la vostra atenció,

  Mar Rúbies

Deixa un comentari