Amics,
quin cap de setmana més bèstia. El Festivalot ha tornat a omplir Girona de música durant un cap de setmana espectacular. Ja van quatre edicions i cada cop és millor. Una de les principals novetats d’enguany era el canvi d’ubicació. El binomi Parc de la Devesa-Palau de Fires va resultar un encert i va permetre que les famílies gaudissin de moltíssimes més comoditats. La millor recompensa han estat els vostres somriures i les vostres paraules d’agraïment durant les dues jornades. Esperem tornar l’any que ve amb molta més força i (si pot ser) amb una idea fantàstica que ja ens volta pel cap. Us deixem amb un recull d’imatges del nostre fotògraf oficial, en Toni Vilches.

Ben aviat les podrem complementar amb un video-resum a càrrec dels amics de Suport Films.

Des d’Els Amics de les Arts volem donar les gràcies a tota la gent implicada en el Festivalot. Des dels música fins al voluntaris, passant per les escoles de música, equip tècnic i els patrocinadors. Gràcies a tots els que us heu fet que aquesta quarta edició sigui una realitat. I gràcies a la directora del festival, la Rita per treballar incansablement en el projecte des del primer dia. Continuem creixent.

Salut!

festivalot-18-dissabte-2203 festivalot-18-dissabte-1874 festivalot-18-dissabte-1667 festivalot-18-dissabte-1320 festivalot-18-dissabte-0439 festivalot-18-dissabte-0601 festivalot-18-dissabte-0743 festivalot-18-dissabte-0830 festivalot-18-dissabte-1045 festivalot-18-dissabte-0274

Apunta’t a la newsletter