Amics,
el titular “això s’ha emplenat i de quina manera” és vàlid per parlar del Symphonic Project, el concert extraordinari que farem al Palau de la Música de Barcelona el 23 de novembre (ultimíssims entrades) i per parlar de l’estiu que ens espera. Ha passat amb molt pocs dies i ha anat en paral·lel però el cert és que es presenta un tram final de gira que serà completament de bojos. Feu un cop d’ull a l’agenda i comproveu que A) a casa nostra ens costarà que ens vegin el pèl, B) farem més quilòmetres que El Foraster i C) no podrem marxar de vacances. Però contents. Molt contents. Immensament contents de seguir presentant Un Estrany Poder i de despedir-lo com es mereix. Ben amunt, ben amunt. La llista per ara és aquesta però ja us diem que durant els pròxims dies farà una altra estirada.

captura-de-pantalla-2018-06-11-a-las-11-07-54

Per anar fent boca, us deixem amb el video de la Festa del Gat a la Vila Universitària de la UAB.

Que tingueu un bon inici de setmana!

 

Apunta’t a la newsletter