icat

Amics, la gran pregunta és quina cançó cantarem aquest dimarts a la festa del Desconcert d’icatfm .

Nosaltres us proposem una porra musical. D’entre tots els que l’encerteu sortejarem dues invitacions per a venir al bolo que farem aquest proper dissabte 12 de maig a la Salamandra de l’Hospitalet de Llobregat. Només heu de deixar un comentari amb la vostra el·lecció musical.

Feu les vostres apostes. Us proposem aquestes cançons:

1. I Want It All – Queen

2. El Chiringuito – Georgie Dann

3. Despacito – Luís Fonsi

4. Killing in the name of – Rage Against the machine

5. Human – The killers

6. Dancing queen – Abba

7. It’s the final countdown – Europe

Ah! I si voleu seguir la festa des de casa ho podeu fer online. Tot el concert es passarà en streaming 360º. O sigui que podreu buscar el millor plano de la gala com si fòssiu allà en persona. Només heu d’anar al a web d’icatfm i seguir el show des d’allà. En aquesta edició hi participen també Marion Harper, Lakaste, Sara Terraza & The Black Sheep, Crab Apples, Dolo Beltran, Miquel Vilella, Els Catarres, Halldor Mar, Ferran Palau, Koers, Gertrudis i Jair Dominguez & Òscar Andreu amb el suport de la “backing band” que comanda Guillamino (electrònica),  Toni Molina (bateria), Gerard Cantero (baix), Laia Alsina (guitarra), Aleix Cansell (teclats).

Sort a tots!

Apunta’t a la newsletter