Amics,
som a dos dies pel concert a La Mirona de Salt. Queda només un dia perquè els 18€ de l’entrada anticipada passin a ser 22€, o sigui que no badeu si al final acabareu venint igualment. Consell d’amics.

instabolos2

Serà la tercera vegada que repitgem aquesta mítica sala. La primera va ser durant la presentació del Castafiore Cabaret, l’any 2009 (érem quatre), la segona durant el tram final de la Gira Espècies per Catalogar. Aquest cop, el concert s’emmarca dins la gira del Curtcircuit, que ens ha dut a les millors sales del país.

670_1516619164amics_de_les_arts_i_altres-jm_morales_8

En cadascun d’aquests concerts hem compartit sala amb un grup teloner convidat. A Mataró vam tenir la Ju, a Manresa els Intana, a l’Hospitalet els Lakaste i aquí tindrem els flamants guanyadors de l’últim Sona9, els Senyor Oca. Estem molt contents de poder contribuir a l’exposició de tots aquests grups i us convidem a escoltar-los perquè valen el temps.

Res més, demà serem a la UAB (Vila Universitària, 20:00, Gratuït) i divendres la farem tan grossa com poguem a Salt. Tenim ganes de veure-us!

Salut!

Apunta’t a la newsletter