Amics, darrera setmana per encarregar la vostra dessuadora d’Els Amics de les Arts TORNAR ÉS LA MILLOR PART DE L’AVENTURA. Amb aquest temps tan canviat, amb aquests airets que corren al capvespre, amb aquestes pluges puntuals què millor que tenir sempre a mà una dessuadora d’Els Amics? (No sé si us hem convençut amb aquests eslògans però ho hem intentat). La gent d’Organic Sound estan a tope amb la producció. Cada dessuadora les fan una a una a Mataró.

Recordar-vos que els beneficis de la venda de les dessuadores aniran íntegrament a la Fundació Maresme. Què és la Fundació Maresme? La Fundació privada el Maresme pro persones amb discapacitat intel•lectual és una entitat d’iniciativa social sense afany de lucre que promou i impulsa la integració social i la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel•lectual de la comarca del Maresme i de les seves famílies.

botonreserva

 

Apunta’t a la newsletter