Amics,
dimarts la Sala Apolo es va ensorrar amb el Desconcert organitzat per iCat. Les bandes triàvem els nostres plaers culpables i els interpretàvem davant del públic per primer i únic cop a la vida. La nostra actuació es podria resumir en un mash-up impossible entre Tu Canción (La cançó que Espanya porta a Eurovisió però cantada en català) i Killing in the Name de Rage Against de Machine. Poques vegades sentirem una energia semblant a dalt de l’escenari. La banda resident va estar esplèndida i va imprimir la contundència que la cançó necessitava. Nosaltres ho vam donar tot i la gent va respondre com mai. Us deixem amb la peça.  Esperem que gaudiu tant com ho vam fer nosaltres.

captura-de-pantalla-2018-05-10-a-las-9-59-59

Amb tota aquesta energia encarem el bolo de L’Hospitalet aquest dissabte. Ens veiem a la Sala Salamandra. Encara sou a temps de comprar entrada! Va, que serà xulo.

PD: Les dues fotos són d’en Xavi Mercadé.

Apunta’t a la newsletter