Amics,
el destí ha volgut que en menys d’una setmana fem tres aparicions cantant cançons d’altres grups. Avui al matí serem al programa The Weekly Mag de Xiptv.cat (Xarxa de Televisions Locals). A part d’una entrevista en anglès, podreu sentir la versió acústica de Girls Just Wanna Have Fun de Cindy Lauper. El programa s’emetrà d’aquí uns dies, ja us avisarem.

captura-de-pantalla-2018-05-02-a-les-10-27-30

Al vespre acompanyarem els Gossos a la Festa del seu 25è aniversari. Han convidat una bona pila de grups més com Els Pets, Sopa de Cabra, Txarango, Blaumut etc. Tots interpretarem una de les cançons del seu repertori. No podem dir quina serà però segur que serà especial pels seguidors de pedra picada.

1524224965333

Finalment, dijous 8 de maig serem al Desconcert d’iCat. Aquesta edició del concert més esbojarrat de l’any es fa sota el lema de Plaers Culpables. Ens van demanar que triéssim una cançó que ningú ens pogués imaginar cantant. Si la vostra adolescència va ser als 90, segur que la coneixeu. Està molt fora del nostre registre però estem disfrutant molt assajant-la.

Salut!

Apunta’t a la newsletter