Amics, ja portem alguns dies vivint l’esclat de la primavera. S’ha presentat amb tota la seva força i no ens ha deixat indiferents. I com a músics hem pensat…podríem fer un tema que parles de la primavera, no? I ens ha passat pel cap de mirar cançons que portin la paraula primavera en el seu títol. I nois, no n’hem trobem 100, ni 200. N’hi ha milers i milers. Així que hem pensat, doncs en lloc de fer un tema, fem una playlist, que serà més ràpid, i posem els temes primaverals que ens agradin d’arreu del món. Ah! i com que el món és molt gran, si algú ens vol recomanar alguna cançó de primavera no ho dubteu, deixeu-nos el comentari amb el tema que ens recomaneu.

Nosaltres ens tornem a veure el 8 de maig al Desconcert d’icatfm on tocarem un tema que flipareu. El 12 de maig tornem a la carretera amb el concert a la Salamandra de l’Hospitalet de Llobregat, el 18 de maig a la Mirona de Salt i el 26 de maig al Palau de la Música de valenciana. Encara podeu trobar entrades aquí. Per aquí hi ha moltes ganes de bolo després de les bones vibracions dels concerts de l’Stroika i del bolo de Granollers a la Sala NauB1.

Salut i amics!

 

 

Apunta’t a la newsletter