Bon dia a tothom!

Ahir vam rebre el Premi de la Crítica a Millor Artista de l’Any a la Gala dels Premis Enderrock. Moltíssimes gràcies per la confiança. El dediquem a tot l’equip que ens acompanya en aquesta gira: Pol, i a en Ramon, a l’equip de tècnics, la Rita, en Roger Vidal, als amics de TheProject, a Sony i a tots vosaltres que ompliu els concerts.

La gala va ser tres voltes rebel. Rebel perquè el col.lectiu de músics del país ens vam unir en una sola veu per demanar el dret a llibertat d’expressió, pel dret a decidir dels pobles i la llibertat dels presos polítics i pel dret a la igualtat entre dones i homes.

Des d’aquí volem felicitar a tots els companys músics guanyadors de la nit: Txarango, Zoo, Joan Rovira, Love of Lesbian, Manu Guix, Ebri Knight, Els Quicos, Macedònia, Mishima, Núria Graham, iCat i a la resta de premiats.

Avui estem amb totes les dones a la vaga general per a la igualtat dels drets entre dones i homes. Força a totes!!!

Apunta’t a la newsletter