festivalot1

Amics, estem molt contents de dir-vos que ahir es van posar a la venda les entrades pels concerts del Festivalot. Feu un cop d’ull al cartell. Val la pena. Voleu viure un cap de setmana en família a Girona? Doncs preneu nota perquè serà aquest dissabte 2 i diumenge 3 de juny a l’Auditori de Girona i els seus voltants, amb l’immens parc de la Devesa com a marc de fons i sota l’ombra dels plataners.

Si us passageu per l’insta del festivalot trobareu un stories on us ho expliquem tot fil per randa.

I seguim, avui ja tenim les maletes fetes per pujar a la Molina al concert que farem demà dissabte a les 5 al pàrquing del telecabina ALP 2500. Ens abrigarem. Potser serà el primer concert amb anorac i guants. Ja veurem. El plan és 16:30h ambientació musical a càrrec d’en Carles Pérez de Flaixbac. A les 17h concert nostre, a les 19h castell de focs + sessió musical amb Carles Pérez per rematar la nit.

captura-de-pantalla-2018-03-01-a-las-23-42-22

I aquí és on arribem al SECRET SHOW. Després del bolo tenim ganes de seguir la festa per allà dalt. Així que la guanyadora del concurs SEGUIREM LA FESTA és la @Idomenech9 que ha citat a en @gerardcalderon2 perquè l’acompanyi. Enhorabona Laura Domènech i Gerard! Escriu-nos un email a amicsdelesarts@gmail.com i us explicarem el plan d’aquest dissabte de després del bolo.

molina

 

 

 

 

Apunta’t a la newsletter