Amics,
gràcies a tots pel suport que ens vau donar a les votacions als Premis Enderrock. Avui és la gala i hi anem sense tenir la mínima idea de com anirà la nit. Però ara, abans de tot, volem dir-vos que passi el que passi, ens sentim molt afortunats de tenir-vos al nostre costat. Sou els millors seguidors que un grup de música podria tenir. Ho diem amb la mà al cor. El premi gran sou vosaltres, és poder pujar a l’escenari i veure cares de felicitat cantant totes les cançons, és llevar-se al matí saben que a la nit tens un bolo, és el rau-rau a la panxa, és el viure fent cançons, és comprovar ja a aquestes alçades que aquest estiu potser farem més bolos que l’any passat i tot, és el tornar a casa amb la sensació que no series més feliç fent cap altra feina, és saber que sempre sou aquí. Una abraçada a tothom!

Apunta’t a la newsletter