Amics,
ja el tornem a tenir aquí i fa una pinta fantàstica. El Festival més xulo de la ciutat més festivalera de Catalunya torna per quarta vegada amb ganes de créixer en comoditat i atenció a les famílies. En aquesta edició, el Festivalot es mou cap a l’Auditori de Girona i de moment la resposta està sent fantàstica. Ahir, abans de presentar el festival a la premsa, ja teníem sis concerts amb SOLDOUT absolut i tres mes a punt de fer-ho. Repassem junts totes les novetats d’aquesta festa que des d’Els Amics de les Arts tenim la sort d’impulsar i de fer créixer any rera any.

captura-de-pantalla-2018-03-14-a-las-13-55-25

Festivalot Village, un espai per tots. Davant de l’Auditori, sota l’ombra dels plàtans de la Devesa, trobarem un oasis d’activitats, espais i servies per als més petits i petites, des de zones descans, de joc i de lactància, fins a microones per escalfar el menjar dels petits o aparcaments de cotxets. Ep! No ens hem oblidat de la resta de membres de la família, per aquest motiu el Festivalot Village també comptarà amb una zona de foodtrucks.

Música per tots els gustosUn any més el festival ofereix un ampli i divers cartell de concerts i activitats amb l’objectiu d’apropar la música als nens i nenes i gaudir de la música en família. El cartell d’enguany compta amb noms com Els CatarresMishima o BlaumutDàmaris Gelabert torna al Festivalot de nou, després d’exhaurir les entrades en temps rècord els anys anteriors; Manu Guix vindrà acompanyat del Cor Geriona Infantil i La Tresca i La Verdesca que presentarà Per un instant. Per als més petits de la casa s’oferirà HITS. Concert per a nadons, que ja té les sis sessions previstes exhaurides. Els concerts de pagament (12 euros l’entrada amb descomptes amb abonaments) vindran acompanyats de concerts gratuïts a l’exterior del recinte. Destaquen noms com MazoniXiulaMarinah (Ojos de Brujo)Cesk FreixasRoger CanalsDixiecat Street Band o l’animador valencià Dani Miquel, entre molts altres que s’aniran anunciant. Dissabte a la tarda se celebrarà un gran concert sorpresa.

L’escenari al Passeig de la Devesa acollirà també dos concerts tribut que són la insígnia de l’edició del Festivalot d’enguany: Abbey Road farà un tribut als The Beatles (dissabte 2 de juny, 12:30h) mentre que Smoking Stones farà el mateix amb els Rolling Stones (diumenge 3 de juny, 12:30h).

El Festivalot és solidari. El festival repetirà l’acció de cada any d’editar un CD solidari amb un recull de cançons dels artistes programats. Tots els beneficis recollits amb el CD d’enguany es destinaran a l’Associació sense ànim de lucre Xaropclown.

Activitats addicionals. Paral·lelament als concerts del Festivalot, s’oferiran diverses activitats relacionades amb la música i alguns equipaments de la ciutat oferiran portes obertes o visites guiades per al públic del festival.

Des d’aquí, una abraçada i molta força a la Rita (directora del festival) i a la resta de l’equip que dia a dia treballen perquè el cap de setmana del 2 i 3 de juny sigui inoblidable.

Salut!

Apunta’t a la newsletter