Ell es diu Josep Maria. De sang blanca pels quatre costats. Ella es diu Maria José. És blava fins a la medul·la. Ells encara no ho saben, però el pròxim 21 d’abril l’amor naixerà entre els dos al concert d’Els Amics de les Arts a la NAU B1 de Granollers. Aquest Sant Jordi només serà el preàmbul d’una vida de felicitat absoluta amb fills guapos, viatges excitants, parquet a tota la casa i un jardí on s’hi podrà ballar. I tot gràcies al petit joc que hem pensat pels que teniu pensat venir aquella nit. Ets blanc? Etiqueta un blau. Ets blau? Etiqueta un blanc. No ets ni blanc, ni blau o ni tan sols ets de Granollers? Etiqueta a qui et doni la gana. Si guanyes, després del concert podràs recollir en mà un CD-DVD d’Els Amics de les Arts per regalar a la persona que has mencionat. Tenim 10 premis. Jugues? Pots fer-ho a través del nostre Facebook o els nostre Instagram.

Apunta’t a la newsletter