Amics,
sí, ja ho sabem. Escrivim poc al bloc i tal. Sembla abans, us en recordeu? A post per dia. A tope. Ara és diferent. Què ha canviat? -direu. Potser les xarxes, no? Que han agafat cada cop més i més pes. Les notícies a vegades són curtes i no donen per un post sencer. Anunciar un concert? Fes un tuit? Dir gràcies? Posa una foto a l’Instagram. A més, allà és més fàcil comentar. La interacció. No sé. Com ho veieu? Algú ho troba a faltar? Ens ve al cap aquest post del 2006. Algú encara entra amb l’esperança de veure què ens expliquen Els Amics. Aquest post és per vosaltres, pels que encara feu clic al .cat amb la intenció que ells mateixos em posin al dia, aquí, a casa nostra. Un post old-school.

Sant Cugat
Si vau venir a Sant Cugat sabreu que entre tots la vam fer molt grossa. Nadal al febrer. Perquè sí. Perquè el concert de nadal s’havia de fer a Sant Cugat però per culpa del 21D es va decidir posposar. Vam tenir regals, torrons i sorpreses. Només hi ha una cosa que no va ser excepcional, que va ser com sempre. Sabeu de què parlem? De la gent. Sant Cugat ha estat durant molt de temps una segona casa per nosaltres. Hi hem fet alguns dels bolos més especials, com les tres edicions d’Els Amics i els seus Amics. I cada cop que trepitgem el Teatre Auditori sabem que allò serà una festa amb soldout rotund. Gràcies.

captura-de-pantalla-2018-02-15-a-las-10-24-51

Cardona
Ull amb cardon, amics, perquè estrenen l’Auditori Valentí Fuster. Un equipament de primera línia que (com aquell qui diu) estrenarem. Falta pràctaicament un mes i la cosa ja comença a estar molt i molt plena. Si voleu que ens hi veiem, no badeu perquè ja està més ple que buit!

captura-de-pantalla-2018-02-15-a-las-10-30-44
Premis Enderrock
Estimats, som a la final. Ja sabem que és un rollo això d’haver de votar tres vegades. Nosaltres tampoc ho entenem i és una mica posar a prova la paciència de tothom. Però continuem vius en tres de les categories. Si ens voleu donar un últim cop de mà, podeu votar-nos clicant aquest enllaç a les següents categories:

Millor Disc de Pop-Rock
Millor artista
Millor Videoclip

Gràcies!

captura-de-pantalla-2018-02-15-a-las-10-32-57

Premi Disc Català de l’Any
No vols caldo? Doncs també estem nominats al Disc Català de l’Any que dóna Ràdio4. Atenció perquè aquí només has de fer un clic i prou. Votar. Pam. Així de fàcil. On? Aquí.

Vis-a-vis TR3SC

captura-de-pantalla-2018-02-15-a-las-10-40-29

Avui a les 19:00 serem al Museu d’Art Modern de Barcelona dins del cicle Vis-a-vis, organitzat pel TR3SC. Us díriem: ei, va animeu-vos, veniu! Però no ho fem perquè no queden entrades. Van volar en minuts perquè és un pla guapo guapo. Aquí podeu veure què passarà

En aquest Vis à Vis, parlarem de la seva trajectòria i de molt més, com de la voluntat del grup de fer el cava LA TAULA PETITA: “No volíem tenir un vi, volíem fer un vi”! Estaran acompanyats per Mireia Pujol-Busquets propietària del celler Alta Alella · Celler de les Aus, i explicaran com Els Amics de les Arts han participat en tot el procés d’aquest cava únic. La Mireia presentarà també 2 altres referències del celler: AA TALLAROL i AA PARVUS SYRAH. Tot acompanyat d’embotits de la Cooperativa Plana de Vic.

Una abraçada a tots! I abans de marxar, feu un cop d’ull a l’agenda i a veure on ens podem trobar de nou!

Comentaris

 1. Lydia (Sant Feliu de Codines)

  Uiii jo confesso que soc de les que a les anteriors gires entrava cada dia a veure si hi posaveu alguna cosa… i ara ja no… es cert que entre twitter i instagram ens teniu tant informats que t’oblides d’entrar aqui… us veig a Granollers a l’abril guapos!!

 2. Marian

  Hola nois! Teniu raó… jo sempre entrava a veure si ja havia notícies o un post nou i hi escrivia comentaris moltes vegades.
  Aquesta gira em costa més, pensava que em passava a mi només… perquè tinc la Laia d’un any que em te abduida, jeje.
  Per unaltra banda és veritat que ens teniu molt ben informats a instagram i twitter, i entrar al bloc fa més mandra. Però sí que trobem a faltar aquests posts tan brillants o divetits que feieu.
  A Sant Cugat el concert va estar molt xulo, va ser especial.
  Bé, Ens veiem a Granollers!

 3. L'Almudena de Múrcia

  Es cierto, quizá las redes sociales son más instantáneas. Vivimos en una sociedad de consumo rápido y perdemos las buenas costumbres… A mi me sigue haciendo ilusión recibir cartas (que no sean facturas del banco, claro)! En cualquier caso es un placer leeros por el medio que sea ; ya sabéis que estamos a vuestra entera disposición!
  Todas las votaciones hechas, se vota las veces que sea necesario. – ¿Da puntos “fandom” o algo asÍ? 😛
  Nos vemos en Granollers, parece que nos hayamos puesto todas de acuerdo , y en Valencia , of course.
  Que vaya bien está noche.
  Desde Murcia con mucho cariño! :*

 4. Glòria

  Wooow! Quant de temps sense entrar aquí… Jo era de les que 2010, 2011, 2012,… entrava cada dia a veure què deieu. Encara que haguéssiu fer un concert a l’altra punta del país. Vaig escriure el meu B&B i em vaig catalogar… Ah i també vaig votar en el concurs de Martes!!! Que bé llegir-vos de nou! ❤️ Ara, siguem sincers… molen més els lives de Instagram jejeje

Deixa un comentari