Amics,
avui us portem una proposta diferent. No és un concert. No és un showcase. No és un festival. És el Festimams.
Anem a pams. En Fel Faixedas, a part de ser un còmic fantàstic, és un gran amant de la gastronomia. Des de fa un temps que té un petit restaurant a Arbúcies, el MAMS. Un dia va tenir la idea d’unir humor i gastronomia en un cicle de sopars diferent. L’any passat, la idea va ser tan ben rebuda que ha hagut de traslladar-la a un espai més gran per a poder celebrar la segona edició. I nosaltres hi serem. Si voleu venir a un sopar-xerrada que tindrà Els Amics de les Arts com a eix central, aquesta és la vostra oportunitat. El preu de l’entrada inclou el sopar a El Lotus Blau de Santa Coloma de Farners i la xerrada/acte/entrevista/ves-a-saber-què que farem posteriorment. La idea és parlar del món de la música, del que no es veu quan vas a un concert, de les misèries de la professió. Repassarem anècdotes divertides que hem anat vivint al llarg d’aquests tretze (13!) anys i potser en tocarem alguna i tot.

Si voleu venir, la data és el 9 de febrer. Allà serem. Allà menjarem. Allà beurem. Allà riurem.

Apunta’t a la newsletter