Amics,
avui arriba el concert del Kursaal de Manresa. Aquest Nadal veniu al Kursaal.!Sí, falten 10 dies però hi ha tantes ganes de Nadal que ho celebrarem amb vosaltres abans. Dit això, vingueu preparats perquè passaran coses.

Què passara? No us ho podem dir tot però

  1. Si teniu samarretes negres velles que no sabeu què fer-ne, porteu-les perquè entraran a formar part de l’Operació Trinxat. L’Operació Trinxat és part de l’aventura que estem fent amb la gent d’Organic Sound. Farem servir les samarretes velles com a matèria primera per poder fer dessuadores noves. Com ja sabeu, part els beneficis es destinen a la fundació Maresme per a l’integració social.
  2. Sortirem a firmar-ho tot després del concert.
  3. Hi haurà regal per tothom que vingui. I no podem explicar res més.

Fins aquesta nit!

Apunta’t a la newsletter