Amics, ja arriba el Nadal. Nosaltres encara tenim els bon regust del concert del passat divendres al Kursaal de Manresa. Va ser preciós! A dalt ens escoltàvem com els àngels. A baix semblava que estiguessiu al menjador de casa vostra. I van passar coses. Moltes coses. La capsa amb regals a sota de la butaca, la cançó de Déjà-vu que vau escollir vosaltres a l’atzar (a l’At-Zar! totalment) i que li vam cantar a l’Emma que va pujar a l’escenari. I quan ja semblava que no passaven més coses vam sortir a firmar, i quan ja semblava que no passarien més coses, vam picar tots plegats torrons i neules després del concert. Nois va ser un gran concert. Gràcies.

img_20171216_100454

I l’endemà, dissabte al matí, ens vam acostar al Parc de la Ciutadella a tocar al Posa’t la Gorra. Una iniciativa molt guapa de la casa dels Xuclis i AFANOC per recaptar diners per la funcionalitat de la casa que acull a les famílies que tenen un nen amb tractament a l’hospital.

image-uploaded-from-ios

I aquest proper diumenge 24 serem al Palau de la Música Catalana per cantar una nadala al Món a Rac1 amb en Jordi Basté i tot el seu equip. Ja veieu…el tren no para!

Salut i bones festes!

Racó de les postdates:

Pd1: Propera parada el 23 de gener al Palau de la Música. Nomes si convencem a en Ferran!

Pd2: Pels que sou de sales us passem els propers concerts que acaben de sortir. Clap, Salamandra, Mirona i Stroika.

sakes2

Pd3: I la gent d’Organicsound no para amb les samarretes. Doneu un cop d’ull a les samarrets orgàniques d’Els Amics.

captura-de-pantalla-2017-12-21-a-las-11-48-51

Apunta’t a la newsletter