Amics,
quin cap de setmana. Això de fer tres concerts seguits et carrega les piles d’una manera extraordinària. Divendres vam fer 5 hores i mitja de carretera per visitar per primera vegada Carcaixent. Va ser un plaer trobar tota aquella gent al parc Navarro Daràs amb ganes de passar-ho bé. Com a anècdota, dir-vos que la mascletà ens va enganxar una mica desprevinguts mentre sopàvem i més d’un va estar a punt d’agafar una taquicàrdia entre patata brava i calamar a la romana. Però no patiu. Estem bé. De fet, a dalt de l’escenari vam estar més bé que mai: feia fresqueta, la gent tenia ganes de ballar, vam tornar a tocar Girls Just Wanna Have Fun i L’home que treballa fent de gos… Què més podem demanar? Gràcies. És fantàstic que baixar sigui cada cop més comú. El pròxim concert al País Valencià serà el 10 de Novembre a la Fira Trova’m (Castelló).

image1

Nit a (la nostra estimada i ja visitada) Alzira i carretera cap a Granollers, bressol del mite de Lucy Perales. Pels que no hi ereu, el concert al Teatre Auditori va tenir bastants moments memorables. Vam tenir la l’honor de col·laborar amb gent d’ILSART, que es van encarregar d’interpretar les cançons amb llenguatge de signes. Una experiència fantàstica que va donar per molt i que esperem poder tornar a repetir en algun moment. També ens vam animar a fer una cançó que feia molt de temps que no tocàvem. A les proves de so vam tenir la idea: un teatre petit, la gent pràcticament a sobre… Per què no? Déjà-Vu.

Concert amb caliu, amb les vostres veus presents en tot moment, fent de coixí, aguantant les cançons. Gràcies, ciutat de blancs i blaus. Tornarem.

image3

L’endemà cap a Caldes de Montbui faltava gent. Concert de Festa Major a favor de l’Associació Catalana contra el Càncer. A les 18:30, les Cable Obsession van obrir la tarda-nit amb un repertori de versions i temes propis que apunten molt amunt. L’envelat s’anava emplenant de famílies fins a quedar completament ple quan va esclatar el primer Na-nana-na-na de Les Coses. Un plaer ser-hi, Caldes, i formar part d’aquesta iniciativa tan necessària.

https://www.youtube.com/watch?v=Od720457xm0

Gràcies a la Laia Estebaranz per les fotos! Ens veiem aquesta setmana a Girona i a VicQ

Apunta’t a la newsletter