Amics,
dissabte passat la gira va fer parada a una de les ciutats amicals per excel·lència: Vic. L’estrena d’Un Estrany Poder a la Plana coincidia amb l’estrena de La Cabra com a nova sala de concerts. A les 23:00, van obrir foc els Urra. Sentíem les cançons des de l’espai reservat i ens venien unes ganes boges de pujar a l’escenari. Una sala! Els concerts en sales tenen unes característiques que els fa molt especials: toques tard, gent dreta, molta proximitat… S’havia d’aprofitar i posar la cinquena des de bon començament. La gent no va fallar: les ganes de cantar eren immenses. Les notàvem. Per això vam apostar per un repertori koete de dalt a baix. Sense descans. Sense treva. Un plaer ser-hi. I des d’aquí felicitar a la gent de La Cabra pel bon tracte en tot moment. Us desitgem molts èxits.

Fins aquí la crònica oficial. Ara fem un afegit:

En acabar el concert, unes noies es van colar al camerino per queixar-se de que “els amics ja no parleu entre cançó i cançó”. Eren seguidores de fa temps. Ens van dir que havien vingut al mític concert de Festes de Gràcia al 2009 (mireu la crònica perquè no té desperdici: som tots molt joves i en Kurti té cabell). Vam intentar argumentar que en un concert a Vic a quarts d’una de la nit no podies posar-te a xerrar pels descosits perquè les presentacions es van allargant, molta gent té el xip de ballar i no està atenta… Si et poses a xerrar massa es fa estrany. N’hem après amb tots aquests anys i creiem saber on poder allargar-nos i on no. Això no vol dir que no tinguem ganes de fer-ho, eh. De fet, (SPOILER!) estem preparant un espectacle  de petit format durant els mesos d’hivern on la interacció entre vosaltres i nosaltres arribi a punts mai vistos (com ha sonat això?). Ja us anirem informant de tot.

Petons!

(foto @eugeniach5)

 

 

Apunta’t a la newsletter