Amics,
ultimissíssimes entrades a la venda pel concert al Tívoli de demà. Tot a punt per fer un nou SOLD OUT la 2a visita de la gira a Barcelona. Gràcies!
Ha plogut molt des de l’últim cop que vam pujar a un escenari. Va ser a l’Acústica de Figueres a principis de mes. No us sembla que fa anys i anys?

Ha estat un setembre molt intens. I vénen dies llargs també. Demà, jornada de reflexió, serà (esperem) com un petit oasis enmig de tanta activitat. Ahir vam estar assajant amb en Pol i en Ramon i vam preparar unes quantes “coses noves” especialment pels que vindreu. Quins nervis afegur cançons que no hem fet mai… Esperem que us agradin.

Passem-ho bé demà, regalem-nos-ho: cantem, ballem i fem el que ens vingui de gust a tots plegats. Això no ens ho poden treure, ningú ens ho pot requisar. Les dues hores allà dins són vostres i nostres. Gaudim-les.

 

Apunta’t a la newsletter