Amics,
l’estiu ha estat maco però dies com avui ens avisen que la fred és a punt de tornar. Poc a poc, els concerts en espais oberts deixaran pas als de sales i teatres. El millor d’aquests concerts és que ens veurem tots les cares i que (segurament) no anirem a dormir gaire tard. Almenys, pel concert no serà! Ho diem perquè aquest estiu vam batre el record de nocturnitat al bonic poble d’Arbeca, pujant a l’escenari quan passaven de dos quarts de tres. Ep! Donant-ho tot com sempre, eh!

Tenim idees per anar variant el repertori mica en mica. Sou molts els que constantment ens demaneu que afegim cançons que encara no han sonat. Tot arribarà. Hi estem a sobre. De moment tenim al cap estrenar La llum que no s’en va, revisitar un clàssic amical i fer una gamberrada. Per aquest ordre. Si voleu que ens veiem, aquests mesos hi ha vàries oportunitats. La primera és al Tívoli. Ull!  Les entrades per aquest concert el 30 de setembre (dia abans del referèndum) són apunt d’exhaurir-se. Si algú de vosaltres ho ha anat posposant, que no s’encanti perquè queden només quinze dies.

Si aquest no us va bé tenim altres opcions! Granollers, Girona, Caldes de Montbui, Vic, Tarragona, Manresa i Sant Cugat del Vallès. Teniu tots els detalls a l’agenda.

Doncs res més, esperem que estigueu tots bé, que la tornada a l’escola hagi estat plàcida, que no hiperventileu massa, que no perdeu els papers ni les paperetes i que pogueu votar el que us agradi més el dia 1.

Salut!

 

Apunta’t a la newsletter